fimmtudagur, 17. maí 2012

Hallelúja, another Jesús day on the way

Vaikka tiedossahan se oli niin ei sielä kaupungilla paljon mikään auki ollut. No kävin kummiskin varmuuden vuoksi koputtelemassa kirjaston ovea ja Eymundsonilla kahvilla. Testasin myös Grainaborgin liukumäen.
Loppuilta kului samanlaisissa apinatunnelmissa.

Jossain välissä päivää printtasin muutaman paperin, jotka käsittelee tuota minun runoilijanaista, Ingunn Snaidalia. Siitä on kirjoitettu aika monta tarinaa ja sen kirjaa on käännelty ja väännelty ja tulkittu paljon. Mitenkähän minun pitäisi sitten hänestä kirjottaa, etten vahingossakaan plagioisi ketään. Pitää varmaan löytää joku uusi kuvakulma aiheeseen, ja tsiding! Se saattaa jo löytyä. Tarvitsee vaan vähän hioa vielä..

ja! Pakko mainita että Rúv (paikallinen YLE) näytti tänään suomijäkistä :D ja selostajat oli todellakin suomen puolella :D nauratti ja vähän seurasinkin peliä kunnes juoksin taas ulos.

niin ja! Eilen kerroin tuosta lehtijutusta, se on saanut hyvin surullista kritiikkiä paljon tämänpäivän lehdessä :( Pilapiirrustus, päivän huumorijuttu ja hyvin surullinen pistillkin oli, sen kirjoittama nainen toivoi heräävänsä jossain toisessa maassa, missä ei kerrota pokkana vaan noin haltijoista. Minusta se oli hyvä juttu. Ja Haltijat kivoja ;)

Engin ummæli:

Skrifa ummæli